zondag 21 september 2014

10.000 views: een week gratis Sportpreview in MyJour

Om te vieren dat we tienduizend keer bekijks hebben getrokken sinds onze start geven we onze content een week lang gratis weg. Dat betekent dat alle verhalen in MyJour gratis te lezen zijn.

In MyJour publiceert Sportpreview de langere verhalen, duizend woorden en meer. De producties waar meer werk of kosten in hebben gezeten. Niet omdat we er rijk van willen worden maar omdat we de kosten willen dekken. We willen na deze snelle groei onze vaste lezers echter ook iets teruggeven. Om het nog makkelijker te maken krijg je van ons in dit artikel vele directe links naar de verhalen. Klik gewoon op de rood gemarkeerde woorden.

image

Wil je bijvoorbeeld de Visie columns van Wouter Pennings en Lionel Stute nog eens lezen, klik dan hier.
Voor de liefhebbers van voetbal hebben we vele verhalen over bijvoorbeeld de toekomst van het interlandvoetbal. Ook kun je gratis de verhalen van Wouter Pennings over zijn AC Milan en die van Lionel Stute over Real Madrid lezen. Ook kun je lezen over Feyenoord of Oranje.

Meer dan voetbal alleen
Onze autosport verhalen gaan bijvoorbeeld over de grootste race die niemand kent Mint 400 maar ook over Max Verstappen en de Formule 1.

Maarten Ducrot

Basketbal vind je hier en over boksen lees je hier.

Voor de wielerliefhebbers hebben we de afgelopen drie maanden verhalen gemaakt over Orange Cycling en de toekomst van Belkin. Tot slot filosofeerden we ook over de toekomst van de wielersport in het algemeen.

Deze en vele andere verhalen vind je ook op onze MyJour pagina hier. En als het nou bevalt, open dan gelijk even een account bij MyJour. Dan lees je ook de komende 25 verhalen van Sportpreview gratis, we vragen 1 My per artikel en MyJour geeft je 25 My's tegoed cadeau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten